De Olifantjes

Hallo papa’s en mama’s 

Bent u een gezin die het liefst uw kind(eren) in huiselijke sfeer wilt laten opvangen? En het belangrijk vindt dat uw kind(eren) wennen aan een vast gezicht, dan bent u bij Gastouderopvang De Olifantjes aan het goede adres.

Ik ben het liefst creatief bezig met de kinderen zoals knutselen en verven, maar ook lekker buiten spelen. Ik maak gebruik van een eigen VVE (Voor- en vroegschoolse educatie programma  Wat ik uw kinderen wil bieden is een gevoel van veiligheid en geborgenheid, net wat zij thuis gewent zijn.  Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat uw kind(eren) bij mij thuis voelen. 

De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Ik werk aan de hand van een thema dat enkele weken centraal staat en waarin dagelijkse activiteiten vorm gegeven worden. Binnen het thema komt op gevarieerde wijze de ontwikkeling van het kind aan bod. Ik vind het fijn om kinderen een veilig plekje te bieden waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag mag van genieten.