Ik ben Sheila Minten, getrouwd met Gerard Minten, ben 32 jaar en moeder van 2 prachtige kinderen en een bonusdochter. Ik ben gediplomeerd kindercoach en in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten waardoor mijn gastouderopvang aan alle wettelijke eisen voldoet.

Als kleinkind droomde ik er al van om een eigen Gastouderopvang te hebben. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Ik kon mij echter nooit helemaal vinden in de werkwijze van grootschalige kinderopvangcentra. Ik deed mijn werk altijd graag en met veel liefde en na mijn stageperiode werd ik dan ook aangenomen bij het kinderdagverblijf waar ik stage heb gelopen.

Vanaf September 2016 ben ik gastouder en vang ik gemiddeld 5 kindjes per dag op. Ik vind het belangrijk dat de opvang kleinschalig blijft omdat elk kind individuele aandacht verdient. Ieder kind is anders en heeft een eigen benadering nodig. Dat kan ik bieden door klein te blijven. Tijdens mijn stages heb ik ontdekt dat ik moeite heb met de grootschaligheid en het gebrek aan persoonlijke aandacht aan de kinderen. Daar wilde ik verandering in brengen door mijn eigen opvang te starten.

Ook vind ik het belangrijk om veel activiteiten met kinderen te ondernemen. Lekker naar buiten bij mooi weer, spontaan gaan zwemmen met de kindjes of een ijsje gaan eten. Heerlijk met de kinderen bezig zijn en ze echt leren kennen……Daar houd ik van.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2021-06-25-om-11.14.09-1024x791.png