Kinderfeestje??

Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Geef een kookfeestje. U kunt bij ons kiezen uit verschillende thema’s. Een kookthema op maat is ook mogelijk. Kookfeestjes duren ongeveer 3 uur. Voor kinderen van 5 – 10 jaar.

Tijdens het feestje dragen de mini-chefs een een kookschort, ook krijgen ze een koksmuts waar ze nu hun naam op kunnen schrijven. En mogen ze een placemat versieren. Als de minichefs zich wat meer op hun gemak voelen en in de kooksfeer zijn gekomen spreken we het menu door, en verdelen we de taken. Halverwege het feestje zetten we de jarige in het zonnetje en mogen de cadeaus worden uitgepakt. Na het koken eten we gezamenlijk de zelfgemaakte gerechtjes op. Vaak is er genoeg gekookt en kunnen de ouders mee eten.

De thema’s die het meest populair zijn: – Pizza – American burger – Friet met kipnuggets en appelmoes – appelchocolade flappen

Vooraf bepalen we met de ouders of de kinderen mogen snijden, of dat wij dit voor hun doen. Ook werken wij met speciale lichtgewicht messen die dankzij de kleine grip zeer goed hanteerbaar zijn voor kinderen. Omdat een ongelukje vaak in een klein hoekje zit, is de chef gecertificeerd kinderEHBO’er. Verder is een EHBO-doos standaard aanwezig.

Arrangement ( €15,00 per kind incl 2 ouders) 

– tijdsduur 3 uur
– standaard maximaal 8 kinderen
– incl drinken en wat lekkere tussendoortjes (ranja of ijsthee, cola of sinas) – de workshop word geheel door mij verzorgd
– de ruimte is gezellig versierd
– incl snoepzakjes en aan het einde nog een verrassing voor de jarige
– Eigen etenswaren meenemen is niet toegestaan
– Wat niet op is gaat ingepakt mee naar huis

extra ouder erbij is €10 p.p 

Reserveringstijden: Zaterdagmiddag: 14:00 uur – 17:00 uur