” Als we ’s avonds onze dochter naar bed brengen en haar vertellen dat ze de volgende dag weer bij Sheila en de kindjes mag gaan spelen, is ze door het dolle heen. Als we haar de volgende ochtend brengen en binnen komen heeft ze meteen geen oog meer voor mij. Eerst iedereen knuffelen en meteen lekker spelen. Heerlijk om te zien dat onze meid zich zo thuis voelt bij de opvang. De huiselijke sfeer, gezelligheid en vertrouwen is meteen te proeven bij Sheila. De communicatie via heen-en-weer-schriftjes, appjes en gesprekken ervaren wij als heel prettig. Kortom wij brengen onze kinderen met een gerust hart naar de opvang. ( Milou Pleunis) “

” Kleinschalig maar een superleuke gastouder voor je kind. Mijn zoon kwam bij de Olifantjes i.v.m. zwangerschap van andere gastouder. Hij werd leuk ontvangen/opgevangen. Alles mag en niets is teveel bij de Olifantjes. Zelfs sinterklaas is op bezoek geweest. Mijn zoon heeft een super tijd gehad bij de Olifantjes. Sheila Bedankt ( Wendy)” 

” Bij de Olifantjes staat het kind op 1. Wij merken dat vooral bij ons kindje.
Hij krijgt daar de aandacht die hij nodig had en er werd hem ook veel geleerd.
En niet alleen wat lief en niet lief is maar ook het eten met een vork/lepel en het drinken uit een beker.
Er word gekeken naar waar het kindje aan toe is en niets wordt ze op gedrongen.
Erg fijne samenwerking met de gastouder en houd je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Wat mij betreft een dikke 10 voor Gastouderopvang De Olifantjes.
( Martine)”

Super Gastouder voor mijn zoontje.
Ze doet veel met de kindjes en heeft leuke activiteiten.
Ze is flexibel, lief en adequaat. Verder gaat ze veel naar buiten met de kindjes, wat ik enorm waardeer.
Ze gaat door weer en wind voor de kinderen.
En is daarom een super gastouder.
( Daisy)