Werkwijze Kindercoach

Intro
Iedereen komt wel eens in een situatie waarin hij/zij zich even minder lekker in zijn of haar vel zit.
Voor onze kinderen willen we dat eigelijk liever niet. kinderen en volwassenen hebben soms een handje nodig. Ik wil graag dat helpende handje voor jullie zijn en samen met jullie opzoek gaan naar een eigen oplossing om het volgende puzzelstukje te kunnen leggen. U kunt dan samen met u kind weer sterker verder met een positieve ervaring en een boost meer zelfvertrouwen.

Wat ik wil is dat zowel de ouders als het kind zich prettig voelt, dat jullie leren om makkelijker met elkaar om te gaan in lastige situaties. Geen een probleem is teveel.

Voorbeelden van opvoed vragen:
– Slaapritme van uw kind
– Eetpatroon van uw kind
– Zindelijkheid van uw kind
– Dagritme van uw kind
– Dagelijkse discussies met uw kind

Dit zijn een aantal voorbeelden maar u kind met alle opvoed vragen bij mij terecht.

Werkwijze kind
Dat ligt er aan waar jij mee zit en wat jij graag doet, en natuurlijk hoe oud je bent.
We maken eerst een afspraak in mijn praktijk. In mijn praktijk is het heel gezellig je kan er spelen & spelletjes doen. Jij mag kiezen wat je wilt gaan doen. Je mag alles kiezen wat jou helpt om je vertrouwd en fijn te voelen. Daarna kom ik een keer thuis om de situatie te observeren, we gaan samen niet alleen kijken waar je last van hebt, we gaan ook kijken waar je goed in bent. Hierdoor leer jij je zelf kennen. Daarna wordt er een samen een plan van aanpak gemaakt. We gaan dus kijken hoe we jouw probleem om kunnen lossen. Welk puzzelstukje je nodig hebt om de volgende stap te zetten. Dit hoeft allemaal niet in een keer. Je mag ook een paar keer komen.

Werkwijze ouders
Voordat jullie kind bij mij komt heb ik eerst een gesprek met jullie. Jullie kunnen mij dan vertellen wat jullie denken dat het probleem is. En wat ze graag voor jou willen.
( u kind mag hierbij zijn als ze het willen dit doen we dan in overleg)
Alles blijft tussen ons.

Een eerste keer is altijd spannend en dat is ook helemaal niet erg, dat is heel normaal.
Heb je nog vragen dan kun je (of je ouders) mij altijd bellen of mailen. Zo weet je van te voren alvast een klein beetje wat je kunt verwachten.

ZET DE EERSTE STAP NAAR EEN JULLIE EIGEN POSITIEVE OPLOSSING!!